Zašto kupiti strojeve kod nas?

BOGATO ISKUSTVO I POZNAVANJE STRUKE

Grafikom se bavimo od 1991. godine, iskustvo smo stjecali u nekoliko novina i časopisa, te radom u Tisku. Surađujemo s desetak tiskara i cijeli proces obrade papira nam je vrlo poznat.

Digitalnim tiskom te uvozom Xerox strojeva za digitalni tisak, servisom te prodajom potrošnih materijala bavimo se više od 10 godina. Primijetili  smo nestašicu manjih strojeva za doradu papira do formata SRA3. Stoga smo odlučili provjeriti ponudu i jedno su kineske tvornice popunile "prostor", samo je trebalo pronaći dobrog proizvođača. Mislim da smo u tome uspjeli.

Naši strojevi idealna su "pratnja" produkcijskim uređajima za tisak, za male i srednje digitalne studije ili veće urede.

Osim novih strojeva, povremeno uvozimo i rabljene strojeve poznatijih marki poput IDEAL, Polar, EBA, NAGEL, itd.. Činjenica je da su ti strojevi rabljeni i stari, stoga i dalje savjetujem da pružite priliku novim strojevima iz Kine.

PROVJERENA KVALITETA I STALNI RAZVOJ

Prvi uvoz strojeva iz Kine smo napravili 2012. godine i nakon toga smo testirali nekoliko tvornica.

Tvornica koju trenutno zastupamo pokazala se vrlo kompetentna i strojevi su odlične kvalitete. Sve naše ideje i sugestije rado prihvaćaju i iz uvoza do uvoza strojevi se sve više razvijaju i poboljšavaju. U tvornici radi razvojni tim od čak 20 inženjera koji stalno prate svjetske trendove, te su strojevi u svakoj novoj reviziji sve moderniji, te jednostavniji za uporabu. Veći strojevi upravljaju se putem jednostavnog i preglednog ekrana osjetljivog na dodir, sam rad je intuitivan i vrlo lako se nauči upravljati.
Obrada papira je je kvalitetna i vrlo brza što je i najbitnije.

Svi strojevi posjeduju CE certifikate kao i izjave o tehničkoj sukladnosti. Strojevi rade na 220V 50Hz, te su većinom vrlo mali potrošači. Većina strojeva troši vrlo malo energije (50-500W), tek veći hidraulički strojevi troše nekoliko kilovata stoga je za većinu uređaja dovoljan osigurač 10-16A.

OSIGURAN SERVIS I REZERVNI DIJELOVI

Za većinu strojeva koje uvozimo držimo važnije rezervne dijelove na skladištu, kao i potrošne materijale. Svaki kvar otklanjamo u roku 72h, a ako su potrebni dodatni dijelovi iz tvornice nam šalju DHL-om u najkraćem roku. Jamstvo na strojeve je 12 mjeseci a servis i podrška su osigurani još najmanje 10 godina.

Postotak kvarova je vrlo malen i uglavnom se radilo o sitnicama poput pokvarenog senzora, laserske diode, ponekog otpuštenog vijka i slično.
Sve kvarove smo do sada u vrlo kratkom roku otklonili.

MOGUĆNOST DOSTAVE I KRATKE OBUKE

Imamo osiguranu dostavu na paleti ili u drvenom boksu diljem cijele Hrvatske i u okolne zemlje. Bližim kupcima, posebno onima koji kupe više naših strojeva ili doplate osobno dostavljamo i puštamo strojeve u rad.

KUPNJA S LAGERA I FLEKSIBILNO PLAĆANJE

Sve manje strojeve držimo na lageru, a veće uvozimo svaka 3 mjeseca. Ipak, neke strojeve koji su veći dimenzijama ili preskupi radimo isključivo po narudžbi.

Nudimo dodatne popuste za kupnju strojeva po narudžbi. Dodatnim popustima stimuliramo kupnju više strojeva. Plaćanje odjednom nije uvjet, jer imamo mogućnost plaćanja putem ZABA kreditnih kartica do 12 rata bez kamata. Također, strojevi se mogu kupiti putem leasinga koji se vrlo brzo odobrava bez puno papirologije.

UVOZ STROJEVA PO NARUDŽBI

U ponudi imamo više više stotina raznih strojeva, stoga je nemoguće sve držati na skladištu. Osluškujemo potrebe kupaca,  pa prema tome i radimo uvoz, ali isto tako preferiramo direktnu narudžbu stroja prema potrebi kupca. Obratite nam se s povjerenjem - u sigurnim ste rukama!

DOBRA PREPORUKA
DALEKO SE ČUJE!

DARUJTE NAM POVJERENJE.
UZVRATIT ĆEMO MAKSIMALNO POŠTENOM PONUDOM, ODLIČNIM UVJETIMA I NEPROBLEMATIČNIM ISKUSTVOM KUPNJE.
 
I MI KORISTIMO STROJEVE KOJE VAM NUDIMO.
DA, DOBRO STE ČULI!  

Strojeve i alate koje Vam nudimo, svakodnevno koristimo i mi u vlastitoj proizvodnji. Ponekad prodajemo i DEMO uređaje iz našeg izložbenog prostora po sniženoj cijeni. Provjerite!

Svaki stroj koji imamo izložen ili u upotrebi, možete isprobati kod nas prije kupnje. Moguće je i osobno preuzimanje uz prethodnu uplatu.

NAŠA FILOZOFIJA?

NAŠA FILOZOFIJA JE - DA NEMA TU NIKAKVE FILOZOFIJE!
Vi radite svoj posao i dajte nam povjerenje kod kupnje, a mi ćemo Vam pribaviti alat da svoj posao odradite brzo, kvalitetno kako bi svoj uloženi novac povratili u najkraćem roku.
Kako kaže poslovica - "BEZ ALATA NEMA ZANATA!"
Mi ALAT za Vaš ZANAT - IMAMO!

CIJELI SE POSTUPAK SVODI NA PAR KORAKA:

  • Pronađite na našim stranicama stroj koji Vas zanima
  • Javite nam se pozivom, e-mailom, sms-om, Viberom, WhatApp-om, svejedno
  • U najkraćem roku šaljemo Vam dodatne informacije i materijale po potrebi, te neobvezujuću ponudu
  • Ukoliko Vam ponuda odgovara -  izvršite uplatu i stroj u najkraćem roku šaljemo ili dostavljamo

 

KONTAKTIRAJTE ME PUTEM E-MAILA ILI MOBILNOG TELEFONA


Dostupan sam za glasovni poziv, sms, Viber ili WhatsApp. Veselim se vašem pozivu...


+385 (0) 612 000 4, Darko

darkom@darkom.hr


 

OBRAZAC ZA BRZI KONTAKT
PUTEM E-MAILA