Fotogalerija


Surađujemo s više od

>20

država iz cijelog Svijeta


Od Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine surađujemo s više od 15 država Europe (Njemačka, Austrija, Mađarska, Češka, Bugarska itd.), a također i s Velikom Britanijom, SAD i Kinom.

U ponudi imamo

>100k

proizvoda i usluga


Na našem web shopu sakupili smo sve veće domaće dobavljače iz IT industrije. U prodaji imamo tisuće artikala a da niti ne znamo za njih - provjerite.. svaki dan dolaze novi. Ako nešto ne nudimo - vi to ne trebate.

Trenutno imamo više od

>1500

stalnih partnera


Imamo nekoliko desetaka godišnjih ugovora, preko tisuću manjih i nekoliko stotina većih stalnih partnera koji su nam dali povjerenje. I taj broj dalje raste. Zahvaljujemo svima na povjerenju i želimo dobrodošlicu novima.

Poslujemo više od

>25

godina


Gotovo četvrtina stoljeća... Kad su računala još koristila diskete i zelene monitore (tu i tamo kolor s 256 boja), a televizori su bili veliki, drveni i teški poput ormara... bilo je to davne 1997. , od prvih 286-ica, 386-ica i prvih Windowsa 3.0.

DarKom logo (r)evolucija


Ovaj pregled naših povijensih logotipa slikovito pokazuje kako je išao naš razvoij. Od prvog logotipa 1997. godine "sklepanog" od toplih boja sasvim slučajno iz Njemačke zastave, do današnjeg modernog logotipa kojeg Vam upravo predstavljamo. Tada je pretežita djelatnost bila grafika, ali su računala polako dobivala na važnosti.

Jednako tako paralelno je išao i još ide razvoj cijelog DarKom-a, kako po pitanju povećanja radnih prostora, preko opremanja alatima i opremom pa sve do iskustva koje smo stekli tijekom godina. Od malog ureda u prizemlju obiteljske kuće od svega 20 kvadrata gdje smo sve započeli, pa do poslovne zgrade koju još dograđujemo kako bi što kvalitetnije mogli raditi svoj posao. Rok dovršetka? svakako uskoro.. žurimo se...

Malo iz naše povijesti

Bilo je puno "prijelomnih" događaja i godina za pamćenje, bilo je lijepih i ružnih trenutaka - tko bi sve to pamtio. Ovdje ćemo se pokušati prisjetiti nekih bitnijih trenutaka koji su nas učinili upravo takvima kakvi smo danas. Pokušat ćemo ih redovito ažurirati. Pratite nas i dalje...
 • rujan 1997.Početak rada

  Sasvim slučajno, te davne 1997. započeo je obrt DarKom hardware/software sa svojim radom. Računala su tad bila vrlo rijetka, skupa i relativno komplicirana. U početku se radila grafička priprema i offset tisak iz usluge.
 • 2001.Prvo pojačanje

  Do kraja 2000. bili smo "One man band" uz povremenu pomoć praktikanata. A onda, 2001. pridružuje nam se Tomislav Međeral, koji je 4 godine dolazio k nama na praksu. Sve naučeno brzo je primijenio i punih 5 godina svojim vrijednim radom kod nas pomogao nam je da postanemo ovo što smo danas - važan i prepoznatljiv faktor na tržištu u okruženju u kojem radimo.
 • 2002.Značajno pojačanje

  Do 2002. smo bili samo dvojica u obrtu, kada ekipu pojačavamo s trenutno glavnim serviserom Tomislavom Bukovčakom. Za nas je to posebna godina - početak jednog lijepog prijateljstva i putovanja koje još traje.
 • rujan 2008.Poslovnica u Velikoj Gorici

  Posao se lijepo razvijao pa smo 2008. otvorili svoju poslovnicu u Velikoj Gorici. Ovaj potez je bio logičan jer smo do tada u velikoj Gorici i okolici već radili s desetak ozbiljnijih partnera. Tamo smo zaposlili i jednog mladog djelatnika i polagali velike nade u tu odluku. Nažalost došla je kriza pa smo poslovnicu zatvorili u veljači 2011.
 • 2012.Nastavit će se...

  Nismo još sve napisali, kada opet nađemo malo vremena dodat ćemo još neke prijelomne godine, a dalje, naša povijest još nije ispisana do kraja. Bit će toga još, obećajem . . .