Novogodišnja ponuda na Godeal24: Office 2021 samo 30 eura!

Zakoračili smo u novu 2022. godinu s nadom da će biti bolja nego prethodna i da će zvršiti pandemija COVID-19. Mnogi poslodavci i dalje njeguju rad na daljinu ili hibridni način rada. Za sve to potreban vam je vrhunski softver.

Godeal24.com ima specijalnu novogodišnju ponudu s izvrsnim popustima. Microsoft Office 2021 Professional za jedno računalo koji košta oko 389,99 eura može se kupiti za samo 30,22 eura, a kupujete li ga za pet ili više računala, možete ga dobiti po cijeni od samo 14,44 eura.

NOVOGODIŠNJA PONUDA

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

DO 50% POPUSTA NA WINDOWS PROIZVODE (promo kod SGO50)

Više verzija softvera (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.