Idealan božićni dar: Windows 10 Pro 8,36 eura, Windows 11 Pro 16,07 eura

Bliži se Božić, a još uvijek niste kupili darove? Poklonite voljenoj osobi pod bor softversku licencu za Windows ili Office. U ponudi internetske trgovine ICMMO.com očekuje vas originalan i trajno aktiviran softver za računalo. Na tržište je stigao novi Windows 11 te Office 2021. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura ili oboje zajedno za 22,35 eura.

Aktivacijski ključ koji ćete kupiti služi za aktivaciju originalog softvera kojeg je potrebno prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod.
 

POSEBNA PONUDA (1 + 1 GRATIS)

Prilikom kupnje iskoristite promo kod BRF63.

40% popusta na Windows 11 (promo kod BRF40)

40% popusta na Windows 10 i Adobe članstvo (promo kod BRF40)

63% popusta na Office 2016 (promo kod BRF63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BRF56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BRF40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BRF40)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Posjetite homepage ICMMO i odaberite željeni softver, ili jednostavno kliknite na željeni link unutar ovog teksta kako biste ušli u sam artikl.

Nakon što ste artikl ubacili u košaricu, u sljedećem koraku upišite promotivni kod koji ćete pronaći u ovom tekstu, kako biste aplicirali popust na osnovnu cijenu.

Na kraju, odaberite željeno sredstvo plaćanja (preporučamo PayPal radi sigurnosti i jednostavnosti) te upišite mail na koji želite da vam se dostavi licencni ključ.

Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte mmors.pay@gmail.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.