Asbis Hrvatska nabavkom božićnih darova podržao hrvatske proizvođače

ASBIS Hrvatska, jedan od vodećih distributera informatičke opreme, prošle je godine svoja financijska sredstva namjenjena za božićne poklone usmjerio u donaciju respiratora Općoj bolnici Zabok. I ove godine ASBIS nastavlja u sličnom duhu te su za poklone svojim poslovnim partnerima odlučili pokloniti vina i sireve isključivo hrvatskih proizvođača, dok su za slatke zalogaje zadužili čokolateriju Hedona iz Križevaca, osnovanu od strane Udruge osoba s invaliditetom.

Vinarija Dine, iz Blata s Korčule, osigurala je Syrah crna i Pošip bijela vina. Dok je naša, a svjetski poznata sirana Gligora probrala neke od svojih najboljih sireva Težaki i Žigljen sir, prilagođeni okusima odabranih vina. Preko 300 Asbisovih poslovnih partnera u svojim će poklon vrećicama pronaći i čokolade koje proizvodi Hedona, u njihovim specifičnim etui pakiranjima zajedno s čestitkama, kako bi ovi poklon paketi imali lijepo zaokruženu priču.

ASBIS je za svoje brojne partnere, od široke ponude poklona, odabrao proizvode hrvatskih proizvođača kako bi time podržao njihov rad. A oni pozdravljaju inicijativu ASBISA i naglašavaju važnost podrške hrvatskim proizvođačima, jer i male geste puno znače u njihovom radu.