HONOR 50 Lite dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 2.299 kuna

Marka HONOR službeno je najavila dostupnost mobitela HONOR 50 Lite u Hrvatskoj. Opremljen je baterijom velikog kapaciteta od 4300 mAh, brzim punjenjem 66 W HONOR SuperCharge i 6,67-inčnim zaslonom HONOR FullView. Uređaj dolazi s operacijskim sustavom Android 11 s Google Mobile Services. HONOR 50 Lite sada je u Hrvatskoj dostupan u pretprodaji, a od 6.12. u trgovinama s preporučenom maloprodajnom cijenom od 2.299 kn.

Brzi punjač

Uz dizajn jednoćelijske baterije s dvije petlje i bateriju velikog kapaciteta od 4300 mAh, HONOR 50 Lite pruža trajanje baterije za koje ne treba brinuti tijekom cijelog dana. Uz HONOR SuperCharge od 66 W, koji može napuniti uređaj do 40% trajanja baterije za samo 10 minuta i 100% trajanja baterije za 39 minuta, korisnici mogu brzo napajati svoj uređaj.

FullView zaslon

HONOR 50 Lite dizajniran je s uskim okvirom širine 1,05 mm, koji pruža omjer zaslona i tijela od 94,4%. Uz HONOR FullView zaslon dijagonale 6,67 inča, HONOR 50 Lite podržava široku gamu boja (DCI-P3) i True Color Display, koji inteligentno prilagođava boje u skladu s okolinom i poboljšava točnost prikazanih boja.

Uređaj donosi i četverostruku kameru od 64 MP, glavnu kameru od 64 MP, širokokutnu kameru od 8 MP, makro kameru od 2 MP i dubinsku kameru od 2 MP.

Manje plavog svjetla

HONOR 50 Lite opremljen je zaslonom za njegu očiju na razini hardvera s certifikatom TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardversko rješenje), koji smanjuje udio štetnog plavog svjetla emitiranog kako bi se ublažilo naprezanje i umor očiju, osiguravajući ugodno iskustvo gledanja čak i nakon duljeg razdoblja korištenja.

Cijene i dostupnost

HONOR 50 Lite dolazi sa 128 GB prostora za pohranu, nudeći korisnicima dovoljno prostora za sve njihove potrebe. Dostupan je u tri boje: Deep Sea Blue, Midnight Black i Space Silver.

HONOR 50 Lite trenutačno je dostupan u pretprodaji, a od 6. prosinca bit će dostupan u trgovinama s preporučenom maloprodajnom cijenom od 2.299 kn. Popis trgovina: Links, Chipoteka, Instar Informatika, Centar Tehnike, Tehno-mag, Smartson, Emmezeta, Ekupi, Harvey Norman, Bukal, Atel, HG Spot, Vacom, Svijet Medija, Se-mark i operater Telemach Hrvatska.