BitLord – mobilni klijent BitTorrenta koji podržava i streamanje

OSNOVNI PODACI
Naziv BitLord 
Namjena Mobilni klijent BitTorrenta
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Izbor osobnog klijenta BitTorrenta kako onog namijenjenog računalima, tako i onog namijenjenog pametnim telefonima, prilično je individualan. Srećom, izbor je dovoljno šarolik pa uopće nema sumnje da će svatko naći nešto za sebe. BitLord je na prvi pogled tek još jedan tipični primjerak mobilnog klijenta BitTorrenta, ali se iz gomile sličnih alata ipak ističe nekim mogućnostima.

Prije svega, nudi podršku za streamanje pa neće biti potrebno u cijelosti preuzeti torrent nekoga videozapisa ili audiozapisa, nego ga će se moći gledati ili slušati gotovo trenutačno. Štoviše, kada se tome pridoda činjenica da podržava i Chromecast, postaje jasno zašto je mnogima omiljen. Naime, audiozapis ili videozapis moći će se prikaza putem Chromecasta prije nego što je sam torrent preuzet

.Što se tehničke potkovanosti tiče, BitLord nudi praktički sve ono što bi jedan kvalitetan klijent BitTorrenta i trebao nuditi. Oni napredniji korisnici svakako će htjeti zaviriti u njegove postavke kako bi dodatno uključili ili isključili određene karakteristike.

Od drugih korisnih stvarčica, treba izdvojiti podršku za prikaz titlova, njegov ugrađeni reproduktor koji podržava čitav niz popularnih multimedijalnih formata, opciju da se preuzimaju torrenti samo onda kada je dostupna bežična mreža, zatim mogućnost  biranja koje će se datoteke unutar nekoga torrenta preuzimati te postavljanja odredišta kamo će datoteke biti pohranjene.  Bilo kako bilo, oni koji traže sposobnog mobilnog klijenta BitTorrenta, u BitLordu će ga svakako pronaći.