HT: neograničeni YouTube, Instagram, Tik Tok, Netflix i WhatsApp u ponudi za mlade

Hrvatski Telekom je predstavio svoju novu ponudu za mlade. Svi korisnici obuhvaćeni ovom ponudom tako mogu aktivirati opciju bingeNscroll koja im omogućava neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka, Netflixa, ali i uživanje u brojnim drugim pogodnostima.

Tarife na bonove

U sklopu nove ponude za mlade, korisnici na bonove u dobi od 15 do 25 godina mogu birati između Simpa L tarife po cijeni od 99 kuna, koja uključuje 8 GB interneta te između Simpa XL tarife za 119 kuna, koja uključuje 13 GB interneta, a obje tarife sadrže i 2.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici na bonove uz navedene opcije mogu aktivirati i besplatan WhatsApp ili Snapchat, a prilikom svake aktivacije registrirani korisnici dobivaju i besplatnih 1 GB interneta. Hrvatski Telekom poklanja i ekstra pogodnosti, dodatnih 1 GB interneta te neograničeno korištenje YouTubea, Instagrama, Tik Toka i Netflixa koje korisnici mogu aktivirati u aplikaciji MojTelekom.

Pretplata

Kada je riječ o pretplati, njenim korisnicima u dobi od 18 do 25 godina dostupne su M tarifa za 143 kune koja sadrži 20 GB interneta, L tarifa za 179 kuna s uključenih 40 GB interneta, a za najveće surfere tu je Unlimited tarifa za 206 kuna s neograničenim internetom. Sve pretplatničke tarife sadrže i 5.000 minuta i SMS-ova prema svim mrežama.

Korisnici pretplate mogu aktivirati i dodatnu aplikaciju bez potrošnje interneta, kao što je WhatsApp, HBO GO, Deezer ili Facebook, te neograničeno korištenje YouTube, Instagram, Tik Tok i Netflix  aplikacija. Pretplatnici mogu birati i između posebne ponude uređaja.

Kako bi mladima pružio prave alate, znanja i najnapredniju tehnologiju, Hrvatski Telekom pokrenuo je kampanju ‘Tebe Se Pita’, u kojoj na prvo mjesto stavlja njihove snove, želje i potrebe. Sve detalje nove ponude za mlade moguće je saznati na ovoj web stanici.