Najprodavaniji naslovi na Steamu (15.11. – 21.11.) – Kolo vodi Battlefield 2042

Objavljen prije tri dana Battlefield 2042, kao uostalom i sva izdanja ovog poznatog pucačkog serijala, muče porođajne muke. Serveri se ruše, igra se ruši, bugova je nebrojeno i tako redom što je dovelo do toga da postane jedna od igara s najgorim ocjenama korisnika na Steamu sa samo 26 posto pozitivnih osvrta od njih 35 tisuća. Ipak, na toj platformi mu je prošli tjedan prodaja cvjetala, kako u predbilježbama, tako i nakon izlaska, te je zauzeo prve tri vodeće pozicije što je svakako dobar rezultat kojeg će jako teško ponoviti u bliskoj budućnosti.

Slijedi ga odlična Forza Horizon 5 kojom se i sami zabavljamo proteklih tjedana, a za vrat joj puše svježe objavljeni Ruined King: A League of Legends Story. Spomenutim nas je iznenadila ekipa Riot Gamesa i riječ je o spin-offu popularne MOBA-e League of Legends koji ovaj svijet prikazuje u obliku poteznog RPG-a.

Iako je najavljen 2019. tijekom proslave desete obljetnice spomenutog uzora, globalna pandemija je natjerala autore da odgode izlazak i nismo znali kada ga možemo očekivati sve dok nije pušten u prodaju. Sama igra je smještena u piratski grad Bilgewater i na Shadow Isle nakrcan demonskim snagama Black Mista kojima se suprotstavlja ekipa šest likova pod našom kontrolom.