Black Friday ponuda – Windows 10 samo 7 eura još kratko!

Opet je to doba godine kada GoDeal24 donosi neodoljive ponude za Crni petak. Ako ste cijelu godinu štedjeli kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje promocije s popustom, nema boljeg mjesta za potrošiti svoje teško zarađene novce nego na GoDeal24!

Nevjerojatna sniženja odnose se na Windows 10, Windows 11, Microsoft Office i druge Microsoftove proizvode. Želite li se dočepati najvećih popusta na softverske proizvode, požurite! Ova promocija je vremenski ograničena i uskoro završava!

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

62% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO50)

50% popusta na preostali Windows asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

62% popusta na ostali softver. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča. U nastavku pogledajte proces kupnje:

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.