Black Friday donosi jeftini softver – Windows 10 Pro samo 11,75 eura, Office 2016 samo 19,16 eura

Ne propustite velike popuste koji vas očekuju povodom Crnog petka. CDKdeals je priredio novu ponudu softverskih licenci. Kupite originalni Windows 10, instalirajte ga i jednostavno pričekajte da vam se u sustavu pojavi besplatna nadogradnja na Windows 11. Sve OEM licence u ponudi daju trajnu aktivaciju softvera i punu korisničku podršku.
 

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Zahvaljujući ovim ponudama i ekskluzivnom kodu za popust, možete kupiti aktivacijski ključ za Windows 10 PRO OEM za samo 11 EUR. Da biste to učinili, dodajte proizvod u košaricu te u daljnjem postupku kupnje unesite kod HR35, kako biste ostvarili dodatnih 35% popusta. No, pripazite – ova promocija vrijedi za samo nekoliko dana!
 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili “Kupi sada” ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (Windows 11 instalaciju možete skinuti ovdje).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.