Philips Fidelio L3 slušalice: premium zvuk po prihvatljivoj cijeni

Ne morate biti veliki audiofil da biste znali cijeniti kvalitetan zvuk i uživati u njemu, a sve veća gužva na tržištu slušalica rezultirala je smanjenjem cijena i kod slušalica visoke kvalitete. To je sjajna vijest za sve vas koji želite uživati u odličnom zvuku, a da pritom ne „ostavljate cijelu plaću” za dobre slušalice.

Philips Fidelio L3 bežične su slušalice koje se stavljaju preko ušiju te vas tako, uz pomoć ANC (Active noise cancellation) sustava vode u svijet izoliran od vanjskih zvukova, u trajanju do nevjerojatnih 38, odnosno 32 sata uz uključen ANC. Pročitajte kratki pregled koji vam donosimo i zaključite sami mogu li ove slušalice konkurirati leaderima u noise – cancelling grupi slušalica.

Glavne karakteristike

Fidelio L3 slušalice, iako naizgled jednostavnog dizajna, nude itekako sofisticiran zvuk što dokazuje da se tom segmentu posvetila posebna pažnja prilikom njihove izrade. Ove slušalice krasi umjereni bas – čvrst i brz, a jako dobro „rade“ i kod visokih tonova u kojima nema oštrine pa vam neće biti naporno slušati čak niti gromoglasni pljesak iz live izvedbi pjesama. Idealne su za dugotrajna slušanja kada se jednostavno želite isključiti na nekoliko sati uz svoje omiljene albume ili podcaste.

Osim bežičnog povezivanja putem Bluetootha, slušalice se mogu povezati i žično, tako da su kompatibilne sa svakim izvorom, a podatak koji se u cijeloj priči nama posebno svidio je to da brzim punjenjem u trajanju od samo 15 minuta možete osigurati čak 6 sati slušanja glazbe. 

Dizajn

Ove Philips slušalice izrađene su od vrhunskih materijala te su čvrste i kompaktne, a raskošna koža te jastučići na školjkama od memorijske pjene omogućuju da ih nosite satima bez osjećaja pritiska na uši. Slušalice sadrže po dva mikrofona u svakoj školjci, unutarnji i vanjski, što garantira besprijekornu čistoću zvuka tijekom poziva. Uz mogućnost glasovnog upravljanja, slušalice imaju i kontrole osjetljive na dodir te infracrveni senzor – u trenutku kada slušalice skinete s glave, glazba se automatski pauzira.

Pristupačna cijena

Kada se napravi presjek svih segmenata, od dizajna i kvalitete izrade, preko kvalitete zvuka, baterije i povezivosti pa sve do cijene, ove slušalice se već na prvi pogled osjetno izdvajaju od konkurencije iz svog cjenovnog razreda. Možete ih nabaviti na eKupi webshopu trenutno po akcijskoj cijeni od 2119,20  uz besplatnu dostavu na željenu adresu ili uz preuzimanje na nekom od njihovih pickup pointova. Redovna cijena slušalica je 2.649 kn.

Philips Fidelio L3 – specifikacije
Promjer zvučnika 40 mm
Frekvencijski opseg 7 – 40.000 Hz
Impedancija: 16 ohma
Maksimalna ulazna snaga: 20 mW
Osjetljivost: 103 dB
Verzija Bluetootha: 5.1
Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SBC, aptX, Aptx-HD, AAC
Maksimalni domet: 10 m
Veza u više točaka: 2
Vrsta baterije: Litij – polimer
Trajanje baterije Do 38 sati
Povezivost USB-C  i 3,5 mm
Dimenzije proizvoda 19 x 20,35 x 5,15 cm
Masa: 360 g
Cijena na eKupi: 2119,20 kn (2649 kn)