Black Friday na Godeal24: Windows 10/11 samo 7 eura

Crni petak ove godine pada na datum 26. studenog — dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Crni petak je veliki promotivni događaj koji su kreirali veliki trgovci u Sjedinjenim Državama, koji je od tada postao jedan od najvećih događaja e-trgovine na svijetu, što je dovelo do božićne sezone kupovine. Velike rasprodaje već su krenule na mnogim e-trgovinama i web stranicama. Godeal24 je počeo objavljivati ​​popise onoga što možete očekivati ​​na rasprodaji.

U nastavku smo naveli najbolje od ranih ponuda za Crni petak dostupnih na Godeal24, zajedno s informacijama o nadolazećim rasprodajama kako biste se stigli pripremiti. Ove godine možete dobiti najbolje cijene za Windows 11 i Windows 10, Office pakete i druge nove proizvode. Pogledajmo ekskluzivne ponude i popuste od Godeal24.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

62% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO50)

50% popusta na preostali Windows asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

62% popusta na ostali softver. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča. U nastavku pogledajte proces kupnje:

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.