Halloween ponuda – Originalni Windows 10 za 11,75 eura i besplatna nadogradnja na Windows 11

Povodom Halloweena trgovina CDKdeals pripremila je novu ponudu softverskih licenci. Kupite originalni Windows 10, instalirajte ga i jednostavno pričekajte da vam se u sustavu pojavi besplatna nadogradnja na Windows 11. Sve OEM licence u ponudi daju trajnu aktivaciju softvera i punu korisničku podršku.
 

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Zahvaljujući ovim ponudama i ekskluzivnom kodu za popust, možete kupiti aktivacijski ključ za Windows 10 PRO OEM za samo 11 EUR. Da biste to učinili, dodajte proizvod u košaricu te u daljnjem postupku kupnje unesite kod HR35, kako biste ostvarili dodatnih 35% popusta. No, pripazite – ova promocija vrijedi za samo nekoliko dana!
 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili “Kupi sada” ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (Windows 11 instalaciju možete skinuti ovdje).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.