Binance – kriptoplatforma koja se ističe velikim brojem podržanih kriptovaluta

OSNOVNI PODACI
Naziv Binance 
Namjena Platforma za trgovanje kriptovalutama
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Unatoč kontroverzama i činjenicom da je ovoj kriptoburzi zabranjen rad u nekim državama, Binance i dalje ostaje jedna od najvećih i najpopularnijih kriptoplatformi putem koje je moguće trgovati s nešto više od 200 kriptovaluti, a koja je prilično popularna i među domaćim korisnicima i to podjednako veteranima trgovanja kriptovalutama i onima koji tek ulaze u taj svijet.

Štoviše, jedan od zgodnih detalja mobilne aplikacije je i taj da je moguće promijeniti sučelje same aplikacije pri čemu je jedno prilagođeno iskusnim trgovcima kriptovalutama, a drugo potpunim početnicima koji će si ipak morati uzeti malo vremena do ovladaju svim proizvodima koje Binance nudi.

Ali, kada u pitanje dođu ono klasično trgovanje, ne može se osporiti da ova kriptoplatforma omogućuje zbilja jednostavno kupovanje kriptovaluta i to korištenjem debitnih ili kreditnih kartica kao i uplatom sredstava na Binanceov račun bankovnim transferom te i nekim drugim metodama.

Osim toga, tu je i Binance Visa kartica uz koju je moguće izravno plaćati kriptovalutama, a nekima će posebno zanimljivo biti i to da već neko vrijeme nudi i mogućnost trgovanja NFT-ovima. Bilo kako bilo, Binance i dalje ostaje vodeća svjetska kriptoburza koja se nameće kao odlična platforma za aktivno trgovanje kriptovalutama i sudjelovanje na tom visokorizičnom i turbulentnom tržištu.