Donacija od 10 dolara donosi vam šansu za osvajanje Xbox tenisica

Microsoft se početkom mjeseca udružio s Adidasom da bi u svrhu proslave 20 godina od lansiranja njihove igraće konzole, izradili limitirano izdanje Xbox tenisica ukrašenih sa zelenim detaljima i prepoznatljivim „X“ logotipom.

Iako je tada voditelj marketinga Xboxa, James Monosmith, rekao da će kasnije ove godine stići još modela tenisica, uključujući i jedan par kojeg će svi moći kupiti, nije ni u jednom trenutku spomenuo kako će se predstavljene tenisice moći nabaviti, no sada je i to otkriveno.

Naime, zainteresirani će za priliku osvajanja jednog od 20 parova Xbox tenisica, trebati donirati 10 dolara internetskoj trgovini StockX u razdoblju od 21. do 23. listopada. Kako prenosi The Verge, donacije će ići udruzi koja djeci u bolnice donosi videoigre, Gamers Outreach.

No, Microsoft će sljedeći mjesec u sklopu proslave 20. godišnjice Xboxa lansirati i djelomično prozirni kontroler te igraće slušalice, koje već sad možete prednaručiti na tvrtkinoj službenoj stranici ili preko Amazona po cijeni od 69,99 dolara.

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft