Jesenska ponuda softvera: Windows 10 već za 8,36 eura!

Tražite li originalan i trajno aktiviran softver po izuzetno niskim cijenama, zavirite u ponudu trgovine ICMMO.com. Odaberite Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura ili oboje zajedno za 22,35 eura. Osim toga, na tržište je stigao i Windows 11 te Office 2021.

Aktivacijski ključ koji ćete kupiti služi za aktivaciju originalog softvera kojeg je potrebno prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod.

Windows 11 je stigao!

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BUQ63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BUQ40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BUQ56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BUQ40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BUQ40)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Posjetite homepage ICMMO i odaberite željeni softver, ili jednostavno kliknite na željeni link unutar ovog teksta kako biste ušli u sam artikl.

Nakon što ste artikl ubacili u košaricu, u sljedećem koraku upišite promotivni kod koji ćete pronaći u ovom tekstu, kako biste aplicirali popust na osnovnu cijenu.

Na kraju, odaberite željeno sredstvo plaćanja (preporučamo PayPal radi sigurnosti i jednostavnosti) te upišite mail na koji želite da vam se dostavi licencni ključ.

Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte mmors.pay@gmail.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.