Windows 11 je stigao, a Godeal24 otkriva kako najjeftinije do Windowsa 10

Windows 11 je s nama već nekoliko dana i donosi razna poboljšanja u odnosu na prethodne verzije Windowsa. Nakon otprilike pola desetljeća, Microsoft je donio novi izgled sučelja, nove načine višezadaćnosti, ali i komunikacije. Također se može pohvaliti boljom optimizacijom sustava, što opet povećava performanse računala. Ako imate Windows 10, u jednom trenutku ponudit će vam se ažuriranje na Windows 11. Ako vam se iz nekog razloga ne sviđa novi Windows 11, ipak se možete vratiti na izvorni Windows 10.
 
Ali što možete učiniti ako nemate Windows 10? Pa, postoje samo dva načina da nabavite novi Windows 11. Prvi način je kupiti novu verziju sustava Windows 11 ili nabaviti Windows 10 koji vam omogućuje nadogradnju vašeg sustava na noviju verziju. Ovdje uskače trgovina GoDeal24.com koja nudi aktivacijske ključeve za originalan softver poo izuzetno niskim cijenama.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

Ostali alati za računalo

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.