Povoljno ugrabite Windows 10 za samo 7,35 eura!

Windows 11 je službeno izašao prošlog tjedna, a neki korisnici već su imali priliku besplatno nadograditi Windows 10 na novi operativni sustav. Želite li i vi to iskusiti, kao prvo trebali biste imati Windows 10. Nažalost, ako je vaše računalo prestaro bez potrebne hardverske podrške, Windows 11 trenutno nije dobar izbor pa zbog stabilnosti nastavite koristiti Windows 10. Kupnja Windows 10 Home ili Pro operativnog sustava putem službenih kanala uvijek će vas koštati pretjerano mnogo. Međutim, možete otići na GoDeal24.com – web mjesto s pouzdanim softverom po pristupačnim cijenama, kako biste kupili 100% originalnu licencu za Windows 10. Tijekom jesenske rasprodaje dobit ćete veliki popust na Windows 10 i uredske proizvode.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

Ostali alati za računalo

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.