Adidas će u suradnji s Microsoftom izraditi Xbox tenisice

Kako bi proslavili 20 godina od lansiranja njihove igraće konzole, Microsoft se udružio s Adidasom u svrhu izrade limitiranog izdanja Xbox tenisica, koje će s popularnim „X“ logotipom i zelenim detaljima, zasigurno privući poglede brojnih obožavatelja tvrtkine konzole.

Riječ je o tenisicama koje će Microsoft isključivo koristiti u promotivne svrhe, pa će se brojni zainteresirani namučiti ne bi li ih se „dočepali“, no James Monosmith, voditelj marketinga Xboxa, ističe u priopćenju da će kasnije ove godine stići još modela, uključujući i jedan par kojeg će svi moći kupiti.

Foto: Xbox
Foto: Xbox

„Ovo je tek početak našeg partnerstva s Adidasom, pa ćemo sljedećih nekoliko mjeseci nastaviti obilježavati svoju 20. godišnjicu lansiranjem dodatnih tenisica inspiriranih prošlim i sadašnjim generacijama Xbox konzola, uključujući i prvi par koji će našim obožavateljima biti dostupan za kupnju kasnije ove godine“, objašnjava Monosmith.

Na službenom YouTube kanalu Xboxa već je izašao promotivni videozapis u kojem se pojavljuje originalna tvrtkina konzola na kojoj se igra Halo: Combat Evolved, a tu i tamo se mogu zamijetiti i tenisice.