Windows 11 je dostupan – nabavite originalni Windows 10 za samo 7,35 eura

Hoćete li nadograditi računalo Windows 11? Službeno će biti objavljen ovaj tjedan. Ako vaše računalo primi obavijest u sustavu Windows Update, možete ga besplatno nadograditi na Windows 11. Kako bi se tim novim korisnicima pružila pomoć, u sustavu Windows 11 unaprijed je instalirana aplikacija Tips. Program ne samo da vam omogućuje brzo učenje o raznim novim funkcijama, već nudi i razne savjete. Ako vam se novi operacijski sustav ne sviđa nakon nadogradnje na Windows 11, možete upotrijebiti i ugrađenu značajku operacijskog sustava za jednostavan povratak na Windows 10 iz sustava Windows 11 u roku od 10 dana.

Bez obzira volite li Windows 11 ili ne, sada je Windows 10 i dalje dobar izbor. Ako nemate Windows 10 na računalu, najbolje je nabaviti ga sada. GoDeal24.com nudi vam najbolje ponude za sigurna, jednostavna i ekonomična rješenja za softver Windows 10.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

Ostali alati za računalo

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.