CoinMarketCap – najpoznatiji izvor informacija o kretanju cijena za velik broj kriptovaluta

OSNOVNI PODACI
Naziv CoinMarketCap
Namjena Praženje kriptotržišta u stvarnom vremenu
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

CoinMarketCap je dobro poznata platforma među svima onima koji s velikim zanimanjem prate kretanja na tržištu kriptovaluta, a budući da je riječ o servisu putem kojega se u svakome trenutku mogu doznati cijene i za one daleko manje poznate kriptovaluta baš kao i one najpopularnije, ne čudi da je omiljen i među početnicima.

Osim toga, tu je i pregled najvažnijih novosti koji se tiču kriptotržišta, zatim čitav niz statističkih i drugih korisnih podataka uz grafičke prikaze, a aplikacija nudi i praktične stvarčice kao što je alat za konverziju između FIAT valuta i kriptovaluta i to je sve zapakirano u vrlo moderno i oku ugodno sučelje.

Dakako, vjerojatno nije potrebno posebno isticati da CoinMarketCap naprosto obiluje dodatnim podacima o kriptovalutama i s njima povezanim proizvodima, a tu su i druge mogućnosti kao što je opcija postavljanja raznih obavijesti i upozorenja oko promjena na kriptotržištu, stvaranje popisa za praćenje kriptovaluta zajedno s opcijom praćenja vlastitog portfelja kao i mogućnošću uspoređivanja kriptovaluta.

Dakako, mogućnosti ima još, pa se ova aplikacija doista nameće kao idealno rješenje za sve one koji tek ulaze u svijet trgovanja kriptovalutama, baš kao i onim koji su već pravi veterani mešetarenja raznim tokenima, a to znači samo jedno. Ovu se aplikaciju jednostavno mora imati na svojem pametnom telefonu.