Kupite sada jeftino Windows 10 i besplatno ga nadogradite u listopadu na Windows 11

Microsoft je najavio da će od 5. listopada ponuditi svoj najnoviji operativni sustav – Windows 11. Windows 11 će biti unaprijed instaliran na svim novim računalima proizvedenim 5. listopada ili nakon njega, a također će omogućiti besplatne nadogradnje za postojeća računala sa sustavom Windows 10. Nadogradnja će se provoditi u fazama, dajući prednost najnovijem računalu. Iako Windows 11 ima stroge hardverske zahtjeve za računala, općenito je pravilo da se svako računalo sa sustavom Windows 10 može besplatno nadograditi.

Sada je izvrsna prilika da povoljno nabavite Windows 10. Godeal24 nudi sjajne posebne cijene za Windows 10 koji možete kupiti već za 7 eura. Kupite na vrijeme Windows 10 i samo pričekajte besplatnu nadogradnju na Windows 11.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

NOVO u ponudi

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.